Bog & idéDave Grohl

Bøger skrevet af Dave Grohl

Læs mere om Dave Grohl
1 produkter
1 produkter
The Storyteller: Tales of Life and Music
The Storyteller: Tales of Life and MusicDave Grohl
149,95 DKK
Paperback
(1)
The Storyteller: Tales of Life and Music

Mere om Dave Grohl

Der er blot én bog af Dave Grohl tilgængelig hos Bog & idé. Det er "The Storyteller: Tales of Life and Music". Det er Simon & Schuster, der har udgivet den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dave Grohls "The Storyteller: Tales of Life and Music"

Det er muligt at købe Dave Grohls "The Storyteller: Tales of Life and Music" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Simon & Schuster.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dave Grohl