Bog & idéDavid Alderton

Bøger skrevet af David Alderton

Læs mere om David Alderton
1 produkter
1 produkter
Vælg den rigtige hund
Vælg den rigtige hundDavid Alderton
299,95 DKK
HARDBACK
(0)
Vælg den rigtige hund

Mere om David Alderton

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af David Alderton. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Alderton.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hundens signaler" udgivet af TURBINE - "Hunde i farver " udgivet af Politikens Forlag - "Hundens signaler" udgivet af Turbine - "Vælg den rigtige hund" udgivet af Globe

Bøger skrevet af David Alderton

David Alderton har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Aldertons bøger kommer i et udvalg af formater. Aldertons bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David Aldertons "Hundens signaler"

"Hundens signaler" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er TURBINE, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

David Alderton "Hunde i farver "

Det er muligt at købe David Aldertons "Hunde i farver " som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
David Alderton