Bog & idéDavid Carsten Pedersen

Bøger skrevet af David Carsten Pedersen

Læs mere om David Carsten Pedersen
1 produkter
1 produkter
PÅ JAGT
PÅ JAGTDavid Carsten Pedersen
349,95 DKK
Indbundet
(1)
PÅ JAGT

Mere om David Carsten Pedersen

Der er flere forskellige bøger fra David Carsten Pedersen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jagtrejsefeber 3" udgivet af Lavemarksgaard Freelance - "På jagt" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Jagtrejsefeber 2" udgivet af Lavemarksgaard Freelance - "PÅ JAGT" udgivet af Gyldendal

Bøger af David Carsten Pedersen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af David Carsten Pedersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde David Carsten Pedersen bøger i flere formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jagtrejsefeber 3" af David Carsten Pedersen

Det er muligt at købe David Carsten Pedersens "Jagtrejsefeber 3" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Lavemarksgaard Freelance, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"På jagt" af David Carsten Pedersen

Hos Bog & idé er "På jagt" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
David Carsten Pedersen