Bog & idéDavid Cay Johnston

Bøger skrevet af David Cay Johnston

Læs mere om David Cay Johnston
2 produkter
2 produkter
Donald Trump
Donald TrumpDavid Cay Johnston
169,95 DKK
EBOG
(5)
Donald Trump
Donald Trump
STREAM
Donald TrumpDavid Cay Johnston
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Donald Trump

Mere om David Cay Johnston

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra David Cay Johnston. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Johnston.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Donald Trump" udgivet af People’sPress - "Donald Trump" udgivet af People'sPress - "Donald Trump" udgivet af People'sPress - "Donald Trump" udgivet af People’sPress

David Cay Johnstons bøger

David Cay Johnston har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra David Cay Johnston fås i forskellige formater. Bøgerne af Johnston er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Donald Trump" af David Cay Johnston

Det er muligt at købe David Cay Johnstons "Donald Trump" som mp3 cd. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Johnston, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.

"Donald Trump" af David Cay Johnston

Det er muligt at købe David Cay Johnstons "Donald Trump" som lydbog. Fordelen ved at have David Cay Johnstons "Donald Trump" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Cay Johnston