Bog & idéDavid Cooper

Bøger skrevet af David Cooper

Læs mere om David Cooper
2 produkter
2 produkter
Wild Guide Scotland: Hidden Places, Great Adventures & the Good Life
Wild Guide Scotland: Hidden Places, Great Adventures & the Good LifeDavid Cooper
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Wild Guide Scotland: Hidden Places, Great Adventures & the Good Life
Psykiatri og antipsykiatri
Psykiatri og antipsykiatriDavid Cooper
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatri og antipsykiatri

Mere om David Cooper

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af David Cooper. På listen nedenfor finder du de nyeste af Coopers udgivelser.
Bøgerne fra David Cooper kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Styrkebaseret ledelse, 2. udgave" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Wild Guide Scotland: Hidden Places, Great Adventures & the Good Life" udgivet af Wild Things Publishing - "Den kritiske leder" udgivet af Dafolo - "Psykiatri og antipsykiatri" udgivet af Jørgen Paludan

Mere om David Coopers bøger

Der er fire tilgængelige bøger af David Cooper hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra David Cooper kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Cooper er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Styrkebaseret ledelse, 2. udgave" af David Cooper

Det er muligt at købe David Coopers "Styrkebaseret ledelse, 2. udgave" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Erhvervspsykologiserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Wild Guide Scotland: Hidden Places, Great Adventures & the Good Life" af David Cooper

Det er muligt at købe David Coopers "Wild Guide Scotland: Hidden Places, Great Adventures & the Good Life" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Wild Things Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
David Cooper