Bog & idéDavid Cooperrider

Bøger skrevet af David Cooperrider

Læs mere om David Cooperrider
1 produkter
1 produkter
Styrkebaseret ledelse, 2. udgave
Styrkebaseret ledelse, 2. udgavePernille Hippe Brun
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Styrkebaseret ledelse, 2. udgave

Mere om David Cooperrider

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra David Cooperrider. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Cooperriders nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Styrkebaseret ledelse, 2. udgave" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Den kritiske leder" udgivet af Dafolo

David Cooperriders bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af David Cooperrider hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Cooperriders bøger kommer i flere forskellige formater. Cooperriders bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Styrkebaseret ledelse, 2. udgave" af David Cooperrider

Hos Bog & idé er "Styrkebaseret ledelse, 2. udgave" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

David Cooperrider "Den kritiske leder"

"Den kritiske leder" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
David Cooperrider