Bog & idéDavid Eagleman

Bøger skrevet af David Eagleman

Læs mere om David Eagleman
4 produkter
4 produkter
Hjernen
HjernenDavid Eagleman
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Hjernen
SUM
BOEGERTILSTAERKPRIS
SumDavid Eagleman
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Sum
Hjernen
HjernenDavid Eagleman
49,95 DKK
EBOG
(2)
Hjernen
Hjernen
STREAM
HjernenDavid Eagleman
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Hjernen

Mere om David Eagleman

David Eagleman har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Eagleman.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjernen" udgivet af Gyldendal - "Hjernen" udgivet af Borgen - "Inkognito" udgivet af Tiderne Skifter - "Inkognito" udgivet af Tiderne Skifter - "SUM" udgivet af Gyldendal - "Sum" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger af David Eagleman

Du kan købe seks bøger af David Eagleman her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Eaglemans bøger fås i samtlige formater. Eaglemans bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David Eaglemans "Hjernen"

"Hjernen" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

David Eagleman "Hjernen"

Det er muligt at købe David Eaglemans "Hjernen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Borgen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Eagleman