Bog & idéDavid Eloy Rodríguez

Bøger skrevet af David Eloy Rodríguez

Læs mere om David Eloy Rodríguez
1 produkter
1 produkter
Crónicas de la galaxia
Crónicas de la galaxiaDavid Eloy Rodríguez
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Crónicas de la galaxia

Mere om David Eloy Rodríguez

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af David Eloy Rodríguez. Bogen hedder "Crónicas de la galaxia". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på spa.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

David Eloy Rodríguez' "Crónicas de la galaxia"

Det er muligt at købe David Eloy Rodríguez' "Crónicas de la galaxia" som lydbog. Med David Eloy Rodríguez' "Crónicas de la galaxia" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en fantastisk bog fra Rodríguez, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
David Eloy Rodríguez