Bog & idéDavid Fanning og Michelle Assay (red)

Bøger skrevet af David Fanning og Michelle Assay (red)

Læs mere om David Fanning og Michelle Assay (red)
1 produkter
1 produkter
Selected letters and diaries
Selected letters and diariesCarl Nielsen
579,95 DKK
Indbundet
(1)
Selected letters and diaries

Mere om David Fanning og Michelle Assay (red)

Du kan kun finde en enkelt bog af David Fanning og Michelle Assay (red) her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Selected letters and diaries". Det er Royal Danish Library¤Museum Tusculanum, der har udgivet den på engelsk. "Selected letters and diaries" er desuden en del af serien "Danish Humanist Texts and Studies".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Selected letters and diaries" af David Fanning og Michelle Assay (red)

Det er muligt at købe David Fanning og Michelle Assay (red)s "Selected letters and diaries" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er en del af serien "Danish Humanist Texts and Studies". Det er Royal Danish Library¤Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
David Fanning og Michelle Assay (red)