Bog & idéDavid Foenkinos

Bøger skrevet af David Foenkinos

Læs mere om David Foenkinos
3 produkter
3 produkter
Minderne
MinderneDavid Foenkinos
109,95 DKK
EBOG
(2)
Minderne
Die Frau im Musée d Orsay
Die Frau im Musée d OrsayDavid Foenkinos
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Frau im Musée d Orsay
Größter anzunehmender glücksfall
Größter anzunehmender GlücksfallDavid Foenkinos
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Größter anzunehmender Glücksfall

Mere om David Foenkinos

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af David Foenkinos. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Foenkinos.
Bøgerne fra David Foenkinos findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Die Frau im Musée d Orsay" udgivet af SAGA Egmont - "Delikatesse" udgivet af Hr. Ferdinand - "Delikatessen" udgivet af Hr. Ferdinand - "Minderne" udgivet af Hr. Ferdinand - "Minderne" udgivet af Hr. Ferdinand

David Foenkinos' bøger

David Foenkinos har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Foenkinos' bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Foenkinos er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David Foenkinos' "Die Frau im Musée d Orsay"

Det er muligt at købe David Foenkinos' "Die Frau im Musée d Orsay" som lydbog. Med David Foenkinos' "Die Frau im Musée d Orsay" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk.

"Delikatesse" af David Foenkinos

Det er muligt at købe David Foenkinos' "Delikatesse" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hr. Ferdinand.
Detaljer
Fulde navn:
David Foenkinos