Bog & idéDavid Læby

Bøger skrevet af David Læby

Læs mere om David Læby
3 produkter
3 produkter
Svans
SvansDavid Læby
49,95 DKK
EBOG
(1)
Svans
Endeløs Ø
Endeløs ØDavid Læby
69,95 DKK
EBOG
(0)
Endeløs Ø
Badebroer
BadebroerDavid Læby
69,95 DKK
EBOG
(0)
Badebroer

Mere om David Læby

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger af David Læby. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Læby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hundens helse" udgivet af Turbine - "Følelsernes healing" udgivet af Turbine - "Svans" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Endeløs Ø" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Badebroer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kære hvalp" i serien "Poesiens Hus bibliotek" udgivet af Poesiens Hus Rosette - "Lugte af fædreland" udgivet af Jorinde & Joringel - "Reade Street" udgivet af Jorinde & Joringel

Mere om David Læbys bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af David Læby hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Læbys bøger fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Læby skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hundens helse" af David Læby

"Hundens helse" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

David Læby "Følelsernes healing"

"Følelsernes healing" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Læby