Bog & idéDean Anderson og Linda Anderson

Bøger skrevet af Dean Anderson og Linda Anderson

Læs mere om Dean Anderson og Linda Anderson
1 produkter
1 produkter
Nøglen til ledelse af forandring
Nøglen til ledelse af forandringDean Anderson og Linda Anderson
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Nøglen til ledelse af forandring

Mere om Dean Anderson og Linda Anderson

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Dean Anderson og Linda Anderson. På listen nedenfor finder du Andersons nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nøglen til ledelse af forandring" udgivet af Gyldendal Business - "Nøglen til ledelse af forandring" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af Dean Anderson og Linda Anderson

Der er to tilgængelige udgivelser af Dean Anderson og Linda Anderson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Anderson kommer kun som hæftet. Andersons bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal Business.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dean Anderson og Linda Andersons "Nøglen til ledelse af forandring"

Det er muligt at købe Dean Anderson og Linda Andersons "Nøglen til ledelse af forandring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dean Anderson og Linda Anderson "Nøglen til ledelse af forandring"

Hos Bog & idé er "Nøglen til ledelse af forandring" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dean Anderson og Linda Anderson