Bog & idéDebbie Tomkies

Bøger skrevet af Debbie Tomkies

Læs mere om Debbie Tomkies
1 produkter
1 produkter
250 strikkemønstre
250 strikkemønstreDebbie Tomkies
279,95 DKK
Indbundet
(0)
250 strikkemønstre

Mere om Debbie Tomkies

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Debbie Tomkies. Bogen har titlen "250 strikkemønstre". Den er publiceret af Turbine på dansk. "250 strikkemønstre" er desuden udgivet i serien "Malebøger og aktivitetsbøger".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"250 strikkemønstre" af Debbie Tomkies

Hos Bog & idé er "250 strikkemønstre" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Tomkies' serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Endnu en af Debbie Tomkies fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Debbie Tomkies