Bog & idéDelphine Vigan

Bøger skrevet af Delphine Vigan

Læs mere om Delphine Vigan
3 produkter
3 produkter
De taknemmelige
De taknemmeligeDelphine Vigan
169,95 DKK
EBOG
(10)
De taknemmelige
Underjordiske timer
Underjordiske timerDelphine Vigan
139,95 DKK
EBOG
(11)
Underjordiske timer
De loyale
De loyaleDelphine Vigan
119,95 DKK
EBOG
(15)
De loyale

Mere om Delphine Vigan

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Delphine Vigan. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Vigan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Underjordiske timer" udgivet af People's - "De taknemmelige" udgivet af People's - "De loyale" udgivet af People's

Mere om Delphine Vigans bøger

Du kan købe tre bøger af Delphine Vigan her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Vigans bøger kommer kun som ebog. Vigans bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af People's.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Underjordiske timer" af Delphine Vigan

Hos Bog & idé er "Underjordiske timer" tilgængelig som ebog. "Underjordiske timer" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er People's, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Delphine Vigan "De taknemmelige"

Det er muligt at købe Delphine Vigans "De taknemmelige" som ebog. Hvis du køber "De taknemmelige" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.
Detaljer
Fulde navn:
Delphine Vigan