Bog & idéDenise Mina

Bøger skrevet af Denise Mina

Læs mere om Denise Mina
3 produkter
3 produkter
At sige sandheden
At sige sandhedenDenise Mina
299,95 DKK
Indbundet
(0)
At sige sandheden
At sige sandheden
At sige sandhedenDenise Mina
149,95 DKK
EBOG
(1)
At sige sandheden
At sige sandheden
STREAM
At sige sandhedenDenise Mina
149,95 DKK
Lydbog
(0)
At sige sandheden

Mere om Denise Mina

Denise Mina har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Mina.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At sige sandheden" udgivet af Modtryk - "At sige sandheden" udgivet af Modtryk - "At sige sandheden" udgivet af Modtryk - "Forløsning" udgivet af Klim - "Eksil" udgivet af Klim

Mere om Denise Minas bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Denise Mina hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Minas bøger fås i flere forskellige formater. Minas bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Denise Minas "At sige sandheden"

Det er muligt at købe Denise Minas "At sige sandheden" som ebog. Det betyder, at du kan læse "At sige sandheden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"At sige sandheden" af Denise Mina

"At sige sandheden" kan købes online som lydbog. Når du køber "At sige sandheden" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Modtryk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Denise Mina