Bog & idéDenise Scicluna

Bøger skrevet af Denise Scicluna

Læs mere om Denise Scicluna
1 produkter
1 produkter
Kunst på sten
Kunst på stenDenise Scicluna
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Kunst på sten

Mere om Denise Scicluna

Denise Scicluna har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sciclunas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kunst på sten - mal de sødeste dyr" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Turbine - "Kunst på sten" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Turbine - "Kunst på sten " i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Denise Scicluna

Du kan købe tre bøger af Denise Scicluna her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Scicluna som hæftet. Bøgerne af Scicluna er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Turbine.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Denise Sciclunas "Kunst på sten - mal de sødeste dyr"

"Kunst på sten - mal de sødeste dyr" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Malebøger og aktivitetsbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Kunst på sten" af Denise Scicluna

Hos Bog & idé er "Kunst på sten" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Denise Scicluna