Bog & idéDeniz Kiy.

Bøger skrevet af Deniz Kiy.

Læs mere om Deniz Kiy.
1 produkter
1 produkter
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019Anna Rieder
124,46 DKK
Hæftet
(2)
Forfatterskolens Afgangsantologi 2019

Mere om Deniz Kiy.

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Deniz Kiy.. Bogen har titlen "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019". Den er udgivet af Forlaget Basilisk på dansk. "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" er desuden en del af serien "Forfatterskolens Afgangsantologi".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Deniz Kiy.s "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019"

Hos Bog & idé er "Forfatterskolens Afgangsantologi 2019" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Kiy.s serie "Forfatterskolens Afgangsantologi". Det er Forlaget Basilisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Deniz Kiy. skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Deniz Kiy.