Bog & idéDescartes

Bøger skrevet af Descartes

1 produkter
1 produkter
Meditationer over den første filosofi
Meditationer over den første filosofiRené Descartes
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Meditationer over den første filosofi

Mere om Descartes

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Descartes. På listen nedenfor finder du -s nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Descartes' bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Descartes’ Meditations on First Philosophy" udgivet af SAGA Egmont - "Descartes’ Meditations on First Philosophy" udgivet af SAGA Egmont - "Om metoden " i serien "Klassiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Kant " i serien "De store tænkere" udgivet af Munksgaard - "Platon " i serien "De store tænkere" udgivet af Rosinante - "Afhandling om metoden" i serien "Redaktion Filosofi" udgivet af Det lille Forlag - "Meditationer over den første filosofi" i serien "Redaktion Filosofi" udgivet af Det lille Forlag

Descartes' bøger

Du kan finde syv bøger af Descartes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Descartes bøger i samtlige formater. - har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Descartes’ Meditations on First Philosophy" af Descartes

Det er muligt at købe Descartes' "Descartes’ Meditations on First Philosophy" som ebog. "Descartes’ Meditations on First Philosophy" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

Descartes "Descartes’ Meditations on First Philosophy"

Det er muligt at købe Descartes' "Descartes’ Meditations on First Philosophy" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Descartes’ Meditations on First Philosophy" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Descartes