Bog & idéDhurata Emini-Obaidi

Bøger skrevet af Dhurata Emini-Obaidi

Læs mere om Dhurata Emini-Obaidi
3 produkter
3 produkter
Perker4Life
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perker4LifeDhurata Emini-Obaidi & Shkurte Emini
215,76 DKK
Indbundet
(0)
Perker4Life
PERKER4LIFE
PERKER4LIFEDhurata Emini-Obaidi
49,95 DKK
EBOG
(0)
PERKER4LIFE
PERKER4LIFE
PERKER4LIFEDhurata Emini-Obaidi
49,95 DKK
EBOG
(0)
PERKER4LIFE

Mere om Dhurata Emini-Obaidi

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Dhurata Emini-Obaidi. På listen nedenfor ser du Emini-Obaidis seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "PERKER4LIFE" udgivet af Forlaget Snepryd - "PERKER4LIFE" udgivet af Forlaget Snepryd - "Perker4Life" udgivet af Forlaget Snepryd

Bøger skrevet af Dhurata Emini-Obaidi

Dhurata Emini-Obaidi har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Dhurata Emini-Obaidi kan købes i et udvalg af formater. Emini-Obaidis bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Snepryd.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"PERKER4LIFE" af Dhurata Emini-Obaidi

Hos Bog & idé er "PERKER4LIFE" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "PERKER4LIFE" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forlaget Snepryd, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dhurata Emini-Obaidi "PERKER4LIFE"

Det er muligt at købe Dhurata Emini-Obaidis "PERKER4LIFE" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "PERKER4LIFE" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Snepryd.
Detaljer
Fulde navn:
Dhurata Emini-Obaidi