Bog & idéDiana Evans

Bøger skrevet af Diana Evans

Læs mere om Diana Evans
2 produkter
2 produkter
Leute wie wir
Leute wie wirDiana Evans
169,95 DKK
Lydbog
(0)
Leute wie wir
Springet
SpringetDiana Evans
79,95 DKK
EBOG
(2)
Springet

Mere om Diana Evans

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Diana Evans. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Evans.
Bøgerne fra Diana Evans kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Leute wie wir" udgivet af SAGA Egmont - "Ordinary People" udgivet af Vintage - "Springet" udgivet af Aronsen - "26A" udgivet af Aronsen - "Springet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "26a" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Springet" udgivet af Aronsen

Bøger af Diana Evans

Diana Evans har syv bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Diana Evans bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Evans er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Diana Evans' "Leute wie wir"

"Leute wie wir" er til salg som lydbog. Diana Evans' "Leute wie wir" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Ordinary People" af Diana Evans

"Ordinary People" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Vintage, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Diana Evans