Bog & idéDiane Holberg

Bøger skrevet af Diane Holberg

Læs mere om Diane Holberg
2 produkter
2 produkter
Med kroppen som anker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Med kroppen som ankerDiane Holberg
224,96 DKK
Paperback
(0)
Med kroppen som anker
Med kroppen som anker
Med kroppen som ankerDiane Holberg
179,95 DKK
EBOG
(0)
Med kroppen som anker

Mere om Diane Holberg

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Diane Holberg. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Holberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med kroppen som anker" udgivet af Books on Demand - "Med kroppen som anker" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Diane Holberg

Diane Holberg har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Diane Holberg bøger i forskellige formater. Holbergs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Diane Holbergs "Med kroppen som anker"

"Med kroppen som anker" kan købes online som ebog. "Med kroppen som anker" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Diane Holberg "Med kroppen som anker"

Hos Bog & idé er "Med kroppen som anker" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Diane Holberg