Bog & idéDietrich Eckart

Bøger skrevet af Dietrich Eckart

Læs mere om Dietrich Eckart
1 produkter
1 produkter
Samtale mellem Adolf Hitler og mig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samtale mellem Adolf Hitler og migDietrich Eckart
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Samtale mellem Adolf Hitler og mig

Mere om Dietrich Eckart

Du kan kun købe en enkelt bog af Dietrich Eckart her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Samtale mellem Adolf Hitler og mig ". Den er publiceret af Helikon på dansk. "Samtale mellem Adolf Hitler og mig " er desuden tilknyttet serien "Et hit fra Helikon historie".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Samtale mellem Adolf Hitler og mig " af Dietrich Eckart

Hos Bog & idé er "Samtale mellem Adolf Hitler og mig " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Eckarts serie "Et hit fra Helikon historie". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Helikon.

Dette er en også en skøn bog fra Eckart, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dietrich Eckart