Bog & idéDirk Nielandt

Bøger skrevet af Dirk Nielandt

Læs mere om Dirk Nielandt
1 produkter
1 produkter
Tit-tit!
Tit-tit!Dirk Nielandt
79,95 DKK
EBOG
Tit-tit!

Mere om Dirk Nielandt

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Dirk Nielandt. Bogen har titlen "Ridder Mus". Det er Turbine, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dirk Nielandts "Ridder Mus"

"Ridder Mus" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Dirk Nielandt skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dirk Nielandt