Bog & idéDitte Maria Søgaard

Bøger skrevet af Ditte Maria Søgaard

Læs mere om Ditte Maria Søgaard
3 produkter
3 produkter
Atomkraft
AtomkraftHans Jørgen Nielsen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Atomkraft
Slotsholmmetoden®
Slotsholmmetoden®Hans Jørgen Nielsen
579,95 DKK
EBOG
(0)
Slotsholmmetoden®
Vandringer i det kulturelle spinatbed
Vandringer i det kulturelle spinatbedDitte Maria Søgaard
49,95 DKK
e-bog
(1)
Vandringer i det kulturelle spinatbed

Mere om Ditte Maria Søgaard

Der er en del bøger af Ditte Maria Søgaard til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Søgaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vandringer i det kulturelle spinatbed" udgivet af Gyldendal Business - "Vandringer i det kulturelle spinatbed" udgivet af Gyldendal Business

Bøger skrevet af Ditte Maria Søgaard

Ditte Maria Søgaard har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Ditte Maria Søgaard bøger i flere formater. Bøgerne af Søgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal Business.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ditte Maria Søgaards "Vandringer i det kulturelle spinatbed"

Hos Bog & idé er "Vandringer i det kulturelle spinatbed" tilgængelig som e-bog. Med "Vandringer i det kulturelle spinatbed" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

"Vandringer i det kulturelle spinatbed" af Ditte Maria Søgaard

Hos Bog & idé er "Vandringer i det kulturelle spinatbed" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ditte Maria Søgaard