Bog & idéDitte Okman

Bøger skrevet af Ditte Okman

Læs mere om Ditte Okman
4 produkter
4 produkter
Altså, er du helt væk?
Altså, er du helt væk?Ditte Okman
99,95 DKK
Paperback
(0)
Altså, er du helt væk?
#tyndogrig
STREAM
#tyndogrigDitte Okman
149,95 DKK
Lydbog
(2)
#tyndogrig
tyndogrig
tyndogrigDitte Okman
169,95 DKK
EBOG
(6)
tyndogrig
Hvem fik fnat sidste år?
Hvem fik fnat sidste år?Ditte Okman
99,95 DKK
Paperback
(0)
Hvem fik fnat sidste år?

Mere om Ditte Okman

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Ditte Okman. På listen nedenfor ser du de nyeste af Okmans bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "#tyndogrig" udgivet af Grønningen 1 - "Hvem fik fnat sidste år?" udgivet af Grønningen 1 - "tyndogrig" udgivet af Grønningen 1 - "tyndogrig" udgivet af Grønningen 1

Bøger skrevet af Ditte Okman

Der er fire tilgængelige bøger af Ditte Okman hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Ditte Okman bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Okman er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Grønningen 1.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ditte Okmans "#tyndogrig"

Det er muligt at købe Ditte Okmans "#tyndogrig" som lydbog. Du kan desuden altid have "#tyndogrig" af Ditte Okman med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Grønningen 1.

Ditte Okman "Hvem fik fnat sidste år?"

"Hvem fik fnat sidste år?" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Grønningen 1.
Detaljer
Fulde navn:
Ditte Okman