Bog & idéDitte Roslyng Tastesen

Bøger skrevet af Ditte Roslyng Tastesen

Læs mere om Ditte Roslyng Tastesen
1 produkter
1 produkter
Med mafiaen under huden
STREAM
Med mafiaen under hudenDitte Roslyng Tastesen
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Med mafiaen under huden

Mere om Ditte Roslyng Tastesen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Ditte Roslyng Tastesen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Tastesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med mafiaen under huden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Med mafiaen under huden" udgivet af Frydenlund - "Med mafiaen under huden" udgivet af Frydenlund - "Frygt og mod" udgivet af Saxo Publish

Bøger af Ditte Roslyng Tastesen

Du kan købe fire bøger af Ditte Roslyng Tastesen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Ditte Roslyng Tastesen kommer i forskellige formater. Tastesens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ditte Roslyng Tastesens "Med mafiaen under huden"

"Med mafiaen under huden" er tilgængelig som lydbog. Ditte Roslyng Tastesens "Med mafiaen under huden" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Med mafiaen under huden" af Ditte Roslyng Tastesen

"Med mafiaen under huden" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Med mafiaen under huden" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Ditte Roslyng Tastesen