Bog & idéDomenique Torrès

Bøger skrevet af Domenique Torrès

Læs mere om Domenique Torrès
1 produkter
1 produkter
Tu es libre! - ER B
TILBUD
Tu es libre! - ER BDominique Torrés
95,96 DKK119,95 DKK
Hæftet
(0)
Tu es libre! - ER B

Mere om Domenique Torrès

Der er blot én bog af Domenique Torrès tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Tu es libre! - ER B". Det er Easy Readers, der har publiceret den på fransk. "Tu es libre! - ER B" er desuden udgivet i serien "Easy readers¤Lectures faciles¤Contemporain".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tu es libre! - ER B" af Domenique Torrès

Hos Bog & idé er "Tu es libre! - ER B" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Torrès' serie "Easy readers¤Lectures faciles¤Contemporain". Bogen er til salg hos Bog & idé på fransk og er publiceret af Easy Readers.

Endnu en af Domenique Torrès fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Domenique Torrès