Bog & idéDonald A. Schön

Bøger skrevet af Donald A. Schön

Læs mere om Donald A. Schön
1 produkter
1 produkter
Uddannelse af den reflekterende praktiker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uddannelse af den reflekterende praktikerDonald A. Schön
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Uddannelse af den reflekterende praktiker

Mere om Donald A. Schön

Donald A. Schön har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schöns nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uddannelse af den reflekterende praktiker" i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Klim - "Den reflekterende praktiker" i serien "Pædagogiske linier" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Donald A. Schön

Du kan bestille to bøger af Donald A. Schön her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Schön som hæftet. Donald A. Schön bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af Klim.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Uddannelse af den reflekterende praktiker" af Donald A. Schön

"Uddannelse af den reflekterende praktiker" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Pædagogiske linjer". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Den reflekterende praktiker" af Donald A. Schön

Hos Bog & idé er "Den reflekterende praktiker" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Pædagogiske linier". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Donald A. Schön