Bog & idéDorete Kallesøe

Bøger skrevet af Dorete Kallesøe

Læs mere om Dorete Kallesøe
2 produkter
2 produkter
Livs-ideer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Livs-ideerBirgitte Holck Bækgaard
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Livs-ideer
Jordens overlevelse
Jordens overlevelseDorete Kallesøe
59,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Jordens overlevelse

Mere om Dorete Kallesøe

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Dorete Kallesøe. På listen nedenfor har du de nyeste af Kallesøes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livs-ideer" udgivet af Gyldendal - "Jordens overlevelse" i serien "Temahæfterne" udgivet af Bibelselskabet

Dorete Kallesøes bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Dorete Kallesøe hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Kallesøes bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Kallesøe er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Livs-ideer" af Dorete Kallesøe

Hos Bog & idé er "Livs-ideer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dorete Kallesøe "Jordens overlevelse"

Hos Bog & idé er "Jordens overlevelse" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Temahæfterne". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bibelselskabet.
Detaljer
Fulde navn:
Dorete Kallesøe