Bog & idéDorita Hannah

Bøger skrevet af Dorita Hannah

Læs mere om Dorita Hannah
1 produkter
1 produkter
Performance Design
BOEGERTILSTAERKPRIS
Performance DesignOlav Harsløf
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Performance Design

Mere om Dorita Hannah

Dorita Hannah har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Performance Design". Det er Museum Tusculanum Press, der har publiceret den på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorita Hannahs "Performance Design"

Hos Bog & idé er "Performance Design" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Museum Tusculanum Press.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hannah, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Dorita Hannah