Bog & idéDorte Bisgaard

Bøger skrevet af Dorte Bisgaard

Læs mere om Dorte Bisgaard
2 produkter
2 produkter
Når hjernen ikke lytter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når hjernen ikke lytterHelle Overballe Mogensen
179,96 DKK
Hæftet
(1)
Når hjernen ikke lytter
Når hjernen ikke lytter
Når hjernen ikke lytterDorte Bisgaard
159,95 DKK
EBOG
(1)
Når hjernen ikke lytter

Mere om Dorte Bisgaard

Der er flere bøger skrevet af Dorte Bisgaard til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Bisgaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når hjernen ikke lytter" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Når hjernen ikke lytter" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Dorte Bisgaards bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Dorte Bisgaard hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Dorte Bisgaard bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Bisgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Når hjernen ikke lytter" af Dorte Bisgaard

"Når hjernen ikke lytter" er til salg som ebog. "Når hjernen ikke lytter" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.

"Når hjernen ikke lytter" af Dorte Bisgaard

"Når hjernen ikke lytter" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Bisgaard