Bog & idéDorte Bukdahl

Bøger skrevet af Dorte Bukdahl

Læs mere om Dorte Bukdahl
2 produkter
2 produkter
Gode løsninger på svære sociale problemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gode løsninger på svære sociale problemerDorte Bukdahl
314,46 DKK
Hæftet
(0)
Gode løsninger på svære sociale problemer
Fremtidens Kontanthjælp
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremtidens KontanthjælpSteffen Rasmussen
42,46 DKK
Paperback
(0)
Fremtidens Kontanthjælp

Mere om Dorte Bukdahl

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Dorte Bukdahl. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bukdahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gode løsninger på svære sociale problemer" udgivet af Samfundslitteratur - "Fremtidens Kontanthjælp" udgivet af Socialfagligt Forlag

Bøger skrevet af Dorte Bukdahl

Dorte Bukdahl har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Dorte Bukdahl bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Bukdahl er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorte Bukdahls "Gode løsninger på svære sociale problemer"

Det er muligt at købe Dorte Bukdahls "Gode løsninger på svære sociale problemer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dorte Bukdahl "Fremtidens Kontanthjælp"

"Fremtidens Kontanthjælp" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Socialfagligt Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Bukdahl