Bog & idéDorte Fischer & Karsten Pers

Bøger skrevet af Dorte Fischer & Karsten Pers

Læs mere om Dorte Fischer & Karsten Pers
1 produkter
1 produkter
Babykalenderen
BabykalenderenDorte Fischer & Karsten Pers
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Babykalenderen

Mere om Dorte Fischer & Karsten Pers

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Dorte Fischer & Karsten Pers. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pers.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Babykalenderen" udgivet af Mondo - "Babykalenderen." udgivet af Mondo - "Babykalenderen" udgivet af Mondo

Bøger skrevet af Dorte Fischer & Karsten Pers

Dorte Fischer & Karsten Pers har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Pers' bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Pers er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Mondo.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Babykalenderen" af Dorte Fischer & Karsten Pers

Det er muligt at købe Dorte Fischer & Karsten Pers' "Babykalenderen" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mondo.

Dorte Fischer & Karsten Pers "Babykalenderen."

Det er muligt at købe Dorte Fischer & Karsten Pers' "Babykalenderen." som spiralryg. Endnu en af Dorte Fischer & Karsten Pers fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mondo.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Fischer & Karsten Pers