Bog & idéDorte K. Rhode Nissen

Bøger skrevet af Dorte K. Rhode Nissen

Læs mere om Dorte K. Rhode Nissen
3 produkter
3 produkter
DANMARKS NATUR Vilde planter
DANMARKS NATUR Vilde planterDorte K. Rhode Nissen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
DANMARKS NATUR Vilde planter
Vilde buketter
Vilde buketterDorte Nissen
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Vilde buketter
Vilde buketter
Vilde buketterDorte K. Rhode Nissen
179,95 DKK
EBOG
(1)
Vilde buketter

Mere om Dorte K. Rhode Nissen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Dorte K. Rhode Nissen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Rhode Nissen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politikens bog om stueplanter" udgivet af Gyldendal - "DANMARKS NATUR Vilde planter" i serien "Danmarks natur" udgivet af Gyldendal

Dorte K. Rhode Nissens bøger

Du kan bestille to bøger af Dorte K. Rhode Nissen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Rhode Nissens bøger kommer i samtlige formater. Rhode Nissens bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dorte K. Rhode Nissens "Politikens bog om stueplanter"

Det er muligt at købe Dorte K. Rhode Nissens "Politikens bog om stueplanter" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"DANMARKS NATUR Vilde planter" af Dorte K. Rhode Nissen

"DANMARKS NATUR Vilde planter" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Danmarks natur". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte K. Rhode Nissen