Bog & idéDorthe Filtenborg Sørensen

Bøger skrevet af Dorthe Filtenborg Sørensen

Læs mere om Dorthe Filtenborg Sørensen
1 produkter
1 produkter
Farvekodesystemet
FarvekodesystemetDorthe Filtenborg Sørensen
289,95 DKK
EBOG
(0)
Farvekodesystemet

Mere om Dorthe Filtenborg Sørensen

Hvis du søger en bog skrevet af Dorthe Filtenborg Sørensen, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Filtenborg Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skabende arbejde med børn" udgivet af - - "Skabende arbejde med børn" udgivet af Munksgaard - "Farvekodesystemet " i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo A/S - "Farvekodesystemet" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo - "At arbejde med engle" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Dorthe Filtenborg Sørensen

Du kan bestille fem bøger af Dorthe Filtenborg Sørensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Dorthe Filtenborg Sørensen bøger i samtlige formater. Filtenborg Sørensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skabende arbejde med børn" af Dorthe Filtenborg Sørensen

Det er muligt at købe Dorthe Filtenborg Sørensens "Skabende arbejde med børn" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er -, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dorthe Filtenborg Sørensen "Skabende arbejde med børn"

"Skabende arbejde med børn" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Filtenborg Sørensen