Bog & idéDorthe Nors & Henrik Saxgren

Bøger skrevet af Dorthe Nors & Henrik Saxgren

Læs mere om Dorthe Nors & Henrik Saxgren
1 produkter
1 produkter
North Sea
North SeaDorthe Nors & Henrik Saxgren
299,95 DKK
Indbundet
(0)
North Sea

Mere om Dorthe Nors & Henrik Saxgren

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger fra Dorthe Nors & Henrik Saxgren. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Saxgren.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Dorthe Nors & Henrik Saxgrens bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "North Sea" udgivet af Gads Forlag - "En linje i verden" udgivet af Gads Forlag

Bøger af Dorthe Nors & Henrik Saxgren

Dorthe Nors & Henrik Saxgren har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Dorthe Nors & Henrik Saxgren bøger i et udvalg af formater. Saxgrens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gads Forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"North Sea" af Dorthe Nors & Henrik Saxgren

Hos Bog & idé er "North Sea" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Gads Forlag.

Dorthe Nors & Henrik Saxgren "En linje i verden"

Hos Bog & idé er "En linje i verden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Nors & Henrik Saxgren