Bog & idéDr. henry Cloud & dr. John Townsend

Bøger skrevet af Dr. henry Cloud & dr. John Townsend

Læs mere om Dr. henry Cloud & dr. John Townsend
0 produkter

Mere om Dr. henry Cloud & dr. John Townsend

Du kan kun bestille en enkelt bog af Dr. henry Cloud & dr. John Townsend her hos Bog & idé. Det er "ægteskab og grænser". Den er publiceret af Scandinavia på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"ægteskab og grænser" af Dr. henry Cloud & dr. John Townsend

"ægteskab og grænser" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Scandinavia.

Endnu en af Dr. henry Cloud & dr. John Townsend skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dr. henry Cloud & dr. John Townsend