Bog & idéDylan Thomas

Bøger skrevet af Dylan Thomas

1 produkter
1 produkter
Under Mælkeskoven
Under MælkeskovenDylan Thomas
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Under Mælkeskoven

Mere om Dylan Thomas

Hvis du er på jagt efter en bog fra Dylan Thomas, ser du et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Thomas.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Dylan Thomas' bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En proces i hjertets vejr" udgivet af Multivers - "Under Milk Wood" udgivet af BBC Audiobooks / Picadilly Bogklub - "Kort over kærligheden " i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureau - "Under Mælkeskoven" udgivet af Vandkunsten

Bøger af Dylan Thomas

Der er fire tilgængelige udgivelser af Dylan Thomas hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Dylan Thomas kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Thomas publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dylan Thomas' "En proces i hjertets vejr"

Hos Bog & idé er "En proces i hjertets vejr" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Multivers, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Under Milk Wood" af Dylan Thomas

Det er muligt at købe Dylan Thomas' "Under Milk Wood" som lydbog cd. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Under Milk Wood" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er BBC Audiobooks / Picadilly Bogklub, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på und.
Detaljer
Fulde navn:
Dylan Thomas