Bog & idéE. Waagner Nielsen

Bøger skrevet af E. Waagner Nielsen

Læs mere om E. Waagner Nielsen
2 produkter
2 produkter
Mikrobiologi og bioteknik
Mikrobiologi og bioteknikJ.M. Buch Kristensen
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Mikrobiologi og bioteknik
Mælkekemi
MælkekemiE. Waagner Nielsen
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Mælkekemi

Mere om E. Waagner Nielsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra E. Waagner Nielsen. På listen nedenfor finder du Nielsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mikrobiologi og bioteknik" udgivet af Erhvervsskolernes forlag - "Mælkekemi" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Mere om E. Waagner Nielsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af E. Waagner Nielsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun købe Nielsens bøger som hæftet. Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Erhvervsskolernes forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mikrobiologi og bioteknik" af E. Waagner Nielsen

"Mikrobiologi og bioteknik" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Erhvervsskolernes forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Mælkekemi" af E. Waagner Nielsen

"Mælkekemi" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
E. Waagner Nielsen