Bog & idéEirik Wekre

Bøger skrevet af Eirik Wekre

Læs mere om Eirik Wekre
3 produkter
3 produkter
Troldmandens lærling
STREAM
Troldmandens lærlingEirik Wekre
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Troldmandens lærling
Operation Høje Nord
STREAM
Operation høje nordEirik Wekre
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Operation høje nord
Operation Isbjørn
STREAM
Operation IsbjørnEirik Wekre
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Operation Isbjørn

Mere om Eirik Wekre

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Eirik Wekre. På listen nedenfor har du de seneste af Wekres bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Operation Isbjørn" i serien "Trilogien om Hege Tønnesen" udgivet af Modtryk - "Operation Høje Nord" i serien "Trilogien om Hege Tønnesen" udgivet af Modtryk - "Operation Høje Nord " i serien "Trilogien om Hege Tønnesen" udgivet af Modtryk - "Operation Snehvide" i serien "Trilogien om Hege Tønnesen" udgivet af Modtryk - "Operation Isbjørn" i serien "Trilogien om Hege Tønnesen" udgivet af Modtryk - "Operation høje nord" i serien "Trilogien om Hege Tønnesen" udgivet af Lytteratur - "Operation Isbjørn" i serien "Trilogien om Hege Tønnesen" udgivet af Lytteratur - "Troldmandens lærling" udgivet af Modtryk - "Troldmandens lærling" udgivet af Lytteratur - "Troldmandens lærling" udgivet af Modtryk - "Operation Høje Nord" i serien "Trilogien om Hege Tønnesen" udgivet af Modtryk - "Operation Isbjørn" i serien "Trilogien om Hege Tønnesen" udgivet af Modtryk - "Operation Snehvide" i serien "Trilogien om Hege Tønnesen" udgivet af Modtryk - "Operation snehvide" i serien "Trilogien om Hege Tønnesen" udgivet af Modtryk

Mere om Eirik Wekres bøger

Eirik Wekre har 14 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Eirik Wekre bøger i et udvalg af formater. Wekres bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eirik Wekres "Operation Isbjørn"

Hos Bog & idé er "Operation Isbjørn" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "Trilogien om Hege Tønnesen". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modtryk.

Eirik Wekre "Operation Høje Nord"

Hos Bog & idé er "Operation Høje Nord" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Trilogien om Hege Tønnesen". Det er Modtryk, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eirik Wekre