Bog & idéEivind Tarp

Bøger skrevet af Eivind Tarp

Læs mere om Eivind Tarp
1 produkter
1 produkter
Bedraget
STREAM
BedragetEivind Tarp
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Bedraget

Mere om Eivind Tarp

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Eivind Tarp. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Tarps seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Og mens Vorherre sov!" udgivet af Books on Demand - "Bedraget" udgivet af Lytteratur - "Bedraget" udgivet af Mellemgaard - "Bedraget" udgivet af mellemgaard

Mere om Eivind Tarps bøger

Du kan bestille fire bøger af Eivind Tarp her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Eivind Tarp fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Tarp er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eivind Tarps "Og mens Vorherre sov!"

"Og mens Vorherre sov!" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Eivind Tarp "Bedraget"

Hos Bog & idé er "Bedraget" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Bedraget" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eivind Tarp