Bog & idéEka Kurniawan

Bøger skrevet af Eka Kurniawan

Læs mere om Eka Kurniawan
1 produkter
1 produkter
Skønhed er et sår
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skønhed er et sårEka Kurniawan
290,46 DKK
Indbundet
(4)
Skønhed er et sår

Mere om Eka Kurniawan

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Eka Kurniawan. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Kurniawan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skønhed er et sår" udgivet af Batzer - "Skønhed er et sår" udgivet af Batzer & Co

Mere om Eka Kurniawans bøger

Du kan købe to bøger af Eka Kurniawan her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Kurniawans bøger fås i flere formater. Kurniawans bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skønhed er et sår" af Eka Kurniawan

Hos Bog & idé er "Skønhed er et sår" tilgængelig som e-bog. Med "Skønhed er et sår" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Batzer.

Eka Kurniawan "Skønhed er et sår"

Det er muligt at købe Eka Kurniawans "Skønhed er et sår" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Batzer & Co, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eka Kurniawan