Bog & idéEkaitz Ortega

Bøger skrevet af Ekaitz Ortega

Læs mere om Ekaitz Ortega
2 produkter
2 produkter
La hipótesis
La hipótesisEkaitz Ortega
69,95 DKK
Lydbog
(0)
La hipótesis
Mañana cruzaremos el Ganges
Mañana cruzaremos el GangesEkaitz Ortega
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Mañana cruzaremos el Ganges

Mere om Ekaitz Ortega

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Ekaitz Ortega. Bogen hedder "Mañana cruzaremos el Ganges". Den er publiceret af SAGA Egmont på spa.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mañana cruzaremos el Ganges" af Ekaitz Ortega

Det er muligt at købe Ekaitz Ortegas "Mañana cruzaremos el Ganges" som lydbog. Du kan derudover altid have "Mañana cruzaremos el Ganges" af Ekaitz Ortega med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Ortega, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ekaitz Ortega