Bog & idéElena Favilli & Francesca Cavallo

Bøger skrevet af Elena Favilli & Francesca Cavallo

Læs mere om Elena Favilli & Francesca Cavallo
3 produkter
3 produkter
Godnathistorier for rebelske piger
Godnathistorier for rebelske pigerElena Favilli & Francesca Cavallo
299,95 DKK
Indbundet
(15)
Godnathistorier for rebelske piger
Jeg er en rebelsk pige
Jeg er en rebelsk pigeElena Favilli & Francesca Cavallo
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Jeg er en rebelsk pige
Godnathistorier for rebelske piger 2
Godnathistorier for rebelske piger 2Elena Favilli & Francesca Cavallo
299,95 DKK
Indbundet
(10)
Godnathistorier for rebelske piger 2

Mere om Elena Favilli & Francesca Cavallo

Der er en del bøger skrevet af Elena Favilli & Francesca Cavallo tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Cavallos seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg er en rebelsk pige" udgivet af People'sPress - "Godnathistorier for rebelske piger 2" udgivet af People'sPress - "Godnathistorier for rebelske piger" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Elena Favilli & Francesca Cavallo

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Elena Favilli & Francesca Cavallo hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Cavallos bøger som indbundet. Cavallos bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af People'sPress.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jeg er en rebelsk pige" af Elena Favilli & Francesca Cavallo

Hos Bog & idé er "Jeg er en rebelsk pige" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

Elena Favilli & Francesca Cavallo "Godnathistorier for rebelske piger 2"

Det er muligt at købe Elena Favilli & Francesca Cavallos "Godnathistorier for rebelske piger 2" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elena Favilli & Francesca Cavallo