Bog & idéElena Ferrante

Bøger skrevet af Elena Ferrante

Læs mere om Elena Ferrante
3 produkter
3 produkter
FRANTUMAGLIA
FrantumagliaElena Ferrante
149,95 DKK
EBOG
(6)
Frantumaglia
Dukken der blev væk
STREAM
Dukken der blev vækElena Ferrante
109,95 DKK
Lydbog
(14)
Dukken der blev væk
Det forsvundne barn
STREAM
Det forsvundne barnElena Ferrante
109,95 DKK
Lydbog
(17)
Det forsvundne barn

Mere om Elena Ferrante

Der findes forskellige bøger fra Elena Ferrante tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Ferrante.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dukken der blev væk" i serien "Kærlighedstrilogien" udgivet af C & K - "Det forsvundne barn" i serien "Napoli-romanerne" udgivet af C & K - "Frantumaglia" udgivet af C & K

Elena Ferrantes bøger

Elena Ferrante har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Elena Ferrante bøger i flere formater. Elena Ferrante bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: C & K.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dukken der blev væk" af Elena Ferrante

Hos Bog & idé er "Dukken der blev væk" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Dukken der blev væk" af Elena Ferrante med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Ferrantes serie "Kærlighedstrilogien". Det er C & K, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Det forsvundne barn" af Elena Ferrante

Det er muligt at købe Elena Ferrantes "Det forsvundne barn" som lydbog. Når du køber "Det forsvundne barn" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Ferrantes serie "Napoli-romanerne". Det er C & K, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elena Ferrante