Bog & idéElena Wilkes

Bøger skrevet af Elena Wilkes

Læs mere om Elena Wilkes
2 produkter
2 produkter
The Man I Married
STREAM
The Man I MarriedElena Wilkes
99,95 DKK
Lydbog
(1)
The Man I Married
Keep my secrets
STREAM
Keep My SecretsElena Wilkes
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Keep My Secrets

Mere om Elena Wilkes

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Elena Wilkes. Bogen har titlen "The Man I Married". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Elena Wilkes' "The Man I Married"

"The Man I Married" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan derudover altid have "The Man I Married" af Elena Wilkes med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Wilkes, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elena Wilkes