Bog & idéElin Brandi Sørensen

Bøger skrevet af Elin Brandi Sørensen

Læs mere om Elin Brandi Sørensen
1 produkter
1 produkter
Corporate communication
BOEGERTILSTAERKPRIS
Corporate communicationElin Brandi Sørensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Corporate communication

Mere om Elin Brandi Sørensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Elin Brandi Sørensen. På listen nedenfor ser du Sørensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Corporate communication" udgivet af HansReitzels - "Corporate communication" udgivet af Gyldendal - "Challenges in Relationship Marketing" udgivet af Gyldendal

Elin Brandi Sørensens bøger

Elin Brandi Sørensen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Sørensen kommer bare som hæftet. Sørensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Corporate communication" af Elin Brandi Sørensen

"Corporate communication" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Elin Brandi Sørensen "Corporate communication"

"Corporate communication" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Brandi Sørensen