Bog & idéElin Fjerstad

Bøger skrevet af Elin Fjerstad

Læs mere om Elin Fjerstad
1 produkter
1 produkter
Lev godt med sykdom
Lev godt med sykdomElin Fjerstad
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Lev godt med sykdom

Mere om Elin Fjerstad

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger fra Elin Fjerstad. På listen nedenfor ser du Fjerstads seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Håndbok i klinisk helsepsykologi : for deg som behandler pasienter med somatisk sykdom og skade" udgivet af Fagbokforlaget - "Lev godt med sykdom" udgivet af Gyldendal akademisk - "Frisk og kronisk syk : et psykologisk perspektiv på kronisk sykdom" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger skrevet af Elin Fjerstad

Elin Fjerstad har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Elin Fjerstad bøger i udvalgte formater. Fjerstads bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Håndbok i klinisk helsepsykologi : for deg som behandler pasienter med somatisk sykdom og skade" af Elin Fjerstad

Hos Bog & idé er "Håndbok i klinisk helsepsykologi : for deg som behandler pasienter med somatisk sykdom og skade" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Elin Fjerstad "Lev godt med sykdom"

Hos Bog & idé er "Lev godt med sykdom" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Fjerstad