Bog & idéElin Fredsted

Bøger skrevet af Elin Fredsted

Læs mere om Elin Fredsted
2 produkter
2 produkter
Dialekter i rigt mål
Dialekter i rigt målGeorg Adamsen (red.)
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Dialekter i rigt mål
Sprog på grænsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på grænsenUlla Weinreich & Michael Bach Ipsen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på grænsen

Mere om Elin Fredsted

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Elin Fredsted. På listen nedenfor ser du de seneste af -s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog på grænsen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Dialekter i rigt mål" udgivet af Modersmål-Selskabet

Mere om Elin Fredsteds bøger

Du kan bestille to bøger af Elin Fredsted her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille -s bøger som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Modersmål-Selskabet.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sprog på grænsen" af Elin Fredsted

"Sprog på grænsen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modersmål-Selskabet.

Elin Fredsted "Dialekter i rigt mål"

"Dialekter i rigt mål" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Modersmål-Selskabet.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Fredsted