Bog & idéElin Fredsted

Bøger skrevet af Elin Fredsted

Læs mere om Elin Fredsted
1 produkter
1 produkter
Sprog på grænsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på grænsenUlla Weinreich & Michael Bach Ipsen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på grænsen

Mere om Elin Fredsted

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Elin Fredsted. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog på grænsen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Dialekter i rigt mål" udgivet af Modersmål-Selskabet

Elin Fredsteds bøger

Elin Fredsted har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra - som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Modersmål-Selskabet.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sprog på grænsen" af Elin Fredsted

Hos Bog & idé er "Sprog på grænsen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modersmål-Selskabet.

"Dialekter i rigt mål" af Elin Fredsted

Det er muligt at købe Elin Fredsteds "Dialekter i rigt mål" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Fredsted